02.04.2024

20 medalja za TK Loznica

Na Međunarodnom turniru ‘’Vojvodina open’’, održanom proteklog vikenda u Bačkoj Topoli takmičari Taekvondo kluba Loznica osvojili su 20 medalja, devet zlatnih, šest srebrnih i bronzanih, i tako zauzeli drugo mesto u generalnom plasmanu.

 

 

Najbolji takmičar turnira u mlađim uzrasnim kategorijama bio je kadet Loznice Slobodan Đorđević koji je osvojio dve zlatne medalje u brobama i formama pa mu je pripao i pehar. Sa dva zlatna odličja sa turnira su se vratile i Tijana Milutinović i Milica Kojić, zaposevši prva mesta, takođe, u borbama i formama. Na najviše postolje popeo se i Veljko Radišić u brobama, kao i Vasil Kojić i Anastasija Dragićević, oboje u formama.

Anastasija je drugo mesto zauzela u borbama, a srebro su osvojili i Branko Kojić i Jovana Radaljac, oboje u borbama i formama. Kao stariji junior srebrno odličje poneo je i Slobodan Kojić u borbama,  a on će ovaj turnir pamtiti i po dobijanju sertifikata za dan zvanje čime je potvrđen njegov crni pojas.

Vasil je svoju i klupsku kolekciju medalja obogatio i bronzanim odličjem u borbama, a isti rezultat su u borbama ostvarili i Vukašin Radaljac, Nikola Arsenović i Uroš Gligorić, koji se i u formama okitio bronzom.